Saltar apartados

El president de l'Associació d'Hispanistes Italians parlarà de "El amor de Pablo Neruda" a la Seu Ciutat d'Alacant

 

Alacant. 8 de març de 2016

“El amor de Pablo Neruda” serà el tema central de la conferència que impartirà, demà dimecres 9 de març a les 20:15 hores, Gabriele Morelli, president de l’Associació d’Hispanistes Italians, catedràtic de Llengua i Literatura Espanyola a la Universitat de Bèrgam (Itàlia), i editor de les obres Cartas de amor i Veinte poemas de amor y una canción desesperada de Pablo Neruda.

Manuel Parra, coordinador del grup literari Auca, presentarà Gabriele Morelli en un acte que tindrà lloc a la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal,4), coorganitzat amb la Càtedra Miguel Hernández (UMH), la Comissió Cívica d’Alacant per a la Recuperació de la Memòria Històrica, la Fundació Cultural Miguel Hernández i la mateixa Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

Encara que són molts els espais de la literatura espanyola que han cridat l’atenció de Morelli al llarg dels seus anys de treball, la dedicació d’aquest a la literatura dels anys de l’avantguarda i del 27, és la que li ha atorgat més prestigi en tots els àmbits de la investigació universitària internacional. Gabriele Morelli ha publicat més de 30 llibres i prop de 100 articles acadèmics, assajos o ponències al llarg de la seua reeixida trajectòria.

 

Amor_PabloNeruda

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464