Saltar apartados

L'escriptora mexicana Cecilia Eudave parlarà del "Uso y abuso de las redes sociales, desde una mirada literaria" a la Seu Ciutat d'Alacant

 

Conferència_CeciliaEudave

Alacant. 11 de març de 2016

El “Uso y abuso de las redes sociales, desde una mirada literaria” serà el tema central de la conferència que impartirà l’escriptora mexicana Cecilia Eudave, el pròxim dimarts 15 de març a les 20 hores, a la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40).

L’acte està organitzat pel Centre d’Estudis Iberoamericans Mario Benedetti de la UA.

 

Cecilia Eudave

Va nàixer a Guadalajara, Jalisco, l’11 d’abril del 1968. Narradora, assagista, poeta i antòloga. Doctora en Llengües Romances (Montpeller, França). Professora i investigadora a la Universitat de Guadalajara. Ha col·laborat en diversos suplements i revistes culturals de Mèxic i l’estranger, com la columna “Coordenada Fantástica” en la revista electrònica literaturas.com. És col·laboradora de la columna mensual "Qué sabe nadie" en la Jornada Aguascalientes des del 2011.

Premi Nacional de Novel·la Curta Juan García Ponce en la Biennal de Literatura de Yucatán 2007, per Bestiaria vida. Menció Honorífica en el Certamen Nacional de Poesia Alfonso Reyes i en el Concurs Nacional de Conte Juan Rulfo. Finalista del I Premio libro KIRIKO organitzat pels llibreters i llibreries infantils d’Espanya, en què va quedar el llibre Papá oso entre els 10 millors llibres infantils publicats a Espanya l’any 2010. Menció Honorífica en el 12th Annual International Latino Book Awards pel llibre Sobre lo fantástico mexicano, que s’organitza en el marc de la BookExpo America, a Nova York el 2011. Menció Honorífica en el 13th Annual International Latino Book Awards pel llibre Técnicamente humanos y otras historias extraviadas, que s’organitza en el marc de la BookExpo America, a Nova York el 2011. Menció Honorífica en la categoria d’assaig literari “Elvira Bermúdez” convocat per Premios Nacionales de Periodismo y Literatura AMMPE 2011.

Alguns dels seus contes s’han traduït al xinès, coreà, italià, japonès i portuguès.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464