Saltar apartados

La UA celebra la conferència «Ética y discapacidad intelectual: implicaciones en la pràctica del cuidado»

Dimecres pròxim, 9 de març, a les 19 hores, a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de Sant Ferran

 

Alacant. Dilluns, 7 de març de 2016

Dirigit a familiars de persones amb discapacitat intel·lectual, voluntaris, professionals i estudiants del sector i públic en general interessat en aquesta matèria, la Seu Universitària Ciutat d'Alacant acull la conferència «Ética y discapacidad intelectual: implicaciones en la pràctica del cuidado».

A càrrec de Xabier Etxeberría, la seua intervenció pretén afavorir la reflexió ètica en la pràctica diària de convivència i suport a les persones amb discapacitat intel·lectual en l'àmbit familiar i institucional. Etxeberría és professor emèrit de la Universitat de Deusto (Bilbao), en la qual ha sigut catedràtic d'Ètica i ha impartit docència en les matèries de grau Ètica Filosòfica, Ètica de les Professions Jurídiques, Ètica de l'Antropologia, Ètica del Treball Social.

Organitzades pel Centre Sant Rafael, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant, la trobada serà dimecres pròxim, 9 de març, a les 19 hores, a la sala polivalent de l'edifici Sant Ferran de la Seu Ciutat d'Alacant. L'entrada a l'acte és gratuïta limitada a la capacitat de la sala.

Discapacitat

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464