Saltar apartados

La Universitat d'Alacant amplia la seua presència a la Marina Alta amb una seu universitària a Dénia

El rector, Manuel Palomar, i l'alcalde, Vicent Grimalt, han signat aquest dilluns el conveni de creació de la nova extensió de la UA

El professor Pascual Garrido, de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, ha sigut nomenat coordinador de la seu

 

Seu_Denia1
Seu_Denia2
Seu_Denia3
Seu_Denia4
Seu_Denia5

 

Alacant. Dilluns 7 de març de 2016

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, han signat aquest dilluns el conveni de creació de la seu universitària de la capital de la Marina Alta en un acte en el qual han participat la secretària general de la Universitat, Esther Algarra, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, la directora del Secretariat de Seus Universitàries, Eva Valero, i la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística Mar Iglesias. 

L'acord subscrit avui a la Universitat d'Alacant preveu crear una nova seu de la institució educativa a la Marina Alta amb l'objectiu de desenvolupar activitats de caràcter cultural, divulgatiu, formatiu, de desenvolupament i investigació. 

Palomar ha destacat que «ampliar la presència de la Universitat a la Marina Alta i en concret a Dénia era una ambició de la nostra institució que avui es fa realitat i que ens permetrà augmentar el pes de la UA a la comarca, apropant-nos als nostres estudiants i obrint-nos a la societat». 

Per la seua banda, l'alcalde, Vicent Grimalt, ha assegurat que la presència de la Universitat d'Alacant a Dénia aportarà diversitat de continguts de molt valor específic per a la localitat i la comarca», i ha destacat que «aquest era un acord que teníem clar que volíem fer realitat».

 

Coordinador

Després de la signatura del conveni entre l'Ajuntament de Dénia i la Universitat d'Alacant s'ha procedit a fer efectiu el nomenament del coordinador de la seu, el professor Pascual Garrido, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials i professor titular de la UA al Departament d'Economia Financera i Comptabilitat.

Garrido ha agraït la confiança de la Universitat i l'ajuntament pel seu nomenament i ha assegurat que treballarà per dur la Universitat d'Alacant a Dénia, «apropant-la als estudiants, treballant per fer de la institució un referent a la comarca i desenvolupant activitats d'interès mutu per la Universitat i la societat».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464