Saltar apartados

La Universitat d'Alacant lliura el Premi Igualtat 2016

Aguas de Alicante rep el guardó en reconeixement al seu compromís amb la igualtat amb l’aplicació de mesures efectives a l’empresa

Una performance de l’Aula de Teatre de la UA que denuncia els estereotips sobre la dona va precedir un acte que va tenir l’actuació de Martirio com a colofó

 

Premis_Iguadad2016_1
Premis_Iguadad2016_2
Premis_Iguadad2016_3
Premis_Iguadad2016_4
Premis_Iguadad2016_5
Premis_Iguadad2016_6
Premis_Iguadad2016_7
Premis_Iguadad2016_8
Premis_Iguadad2016_9

 

Alacant. Dimarts 8 de març de 2016

Aguas de Alicante ha sigut la primera empresa en rebre el guardó Igualtat que cada any atorga la Universitat d’Alacant en reconeixement als mèrits exhibits en defensa de la igualtat efectiva entre homes i dones. Francisco Bartual, director general de l’empresa alacantina, va rebre el premi de mans del rector, Manuel Palomar.

María José Rodríguez, delegada del rector per a Polítiques d’Igualtat a la UA, va ser l’encarregada de fer la introducció d’un acte que va tenir lloc al Paranimf on el públic assistent va poder gaudir de la interpretació de l’alumnat de l’Aula de Teatre de la UA, que van representar una actuació on denunciaven els estereotips sobre les dones als quals s’ha d’enfrontar cada dia la nostra societat.

Rodríguez, va destacar la importància de dur a terme polítiques i pràctiques d’igualtat a un àmbit com l’universitari, “on millor”, es va preguntar, “la Universitat és un mirall per a la societat i hem de ser capaços d’influir de la millor manera possible”, asseverava en la seua intervenció.

La responsable de la Unitat d’Igualtat de la Universitat, va fer una repassada de les fites assolides els darrers anys, i va destacar per damunt d’altres el conveni amb la Generalitat que protegeix les dones víctimes de maltractaments per a evitar que abandonen els estudis universitaris.

En la seua intervenció, el rector, Manuel Palomar, va fer referència als premiats, “una empresa privada que ha demostrat que les coses es poden fer millor i en un àmbit, el privat, on fan més falta, segur, les polítiques d’igualtat efectiva”.

L’acte del lliurament del premi Igualtat 2016 va finalitzar amb l’actuació de Martirio, en una conferència en la qual va parlar, recitar i cantar, amb la copla com a fil conductor i la dona i la igualtat com a contingut transversal de la seua actuació.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464