Saltar apartados

La Universitat d'Alacant organitza la II Trobada de Dades Obertes

La jornada se centra en l’aprofitament de la informació de lliure accés a les xarxes per emprenedors del sector públic i l’impacte que té en la transparència i la rendició de comptes

El rector, Manuel Palomar i el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa seran els encarregats d’inaugurar la trobada

 

Edaua2016Alacant. Divendres 11 de març de 2016

L’edició 2016 de la trobada de dades obertes tindrà lloc el pròxim dijous 17 de març a la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant a partir de les 9.30 hores. Una jornada que vol fer èmfasi en l’oportunitat d’emprenedoria que suposa la reutilització d’informació del sector públic i l’impacte que aquesta genera des del punt de vista de la transparència i la rendició de comptes.

La jornada serà inaugurada pel rector, Manuel Palomar, el vicerector de Tecnologies de la Informació, Francisco Macià i el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa, qui serà l’encarregat d’obrir la jornada amb la primera intervenció, en què parlarà sobre les accions que s’estan duent a terme en la Generalitat per a fomentar la transparència i les dades obertes.

El programa que es presenta s’estructura en dos grans blocs. De matí, hi haurà diverses ponències que ens aportaran la visió estratègica sobre obertura de dades d’organitzacions com la Conselleria de Transparència de la GVA, l’Open Data Institute (ODI) o la xarxa d’obertura de dades d’investigació Maredata.

En el bloc de la vesprada, es concentraran les ponències relacionades amb l’emprenedoria amb dades obertes en les quals es tractaran les iniciatives del mateix ecosistema d’emprenedoria de la Universitat d’Alacant anomenat ua:emprèn.

El lliurament dels premis #UAbierta a l’emprenedoria amb dades obertes posarà el punt i final a la trobada del pròxim dijous 17 de març.

 

Podeu consultar el programa en http://datos.ua.es/va

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464