Saltar apartados

La Universitat d'Alacant participa en un projecte internacional d'aprenentatge per a tota la vida amb Algèria, el Marroc i Tunísia

El rector de la UA, Manuel Palomar, ha mantingut avui una trobada amb el seu homòleg de la Université de la Formation Continue d'Algèria, Djamal Haoued Mouissa

 

Alacant, 10 de març de 2016

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí el seu homòleg de la Université de la Formation Continue d'Algèria, Djamal Haoued Mousissa, en una visita institucional integrada en el programa de treball del projecte The LOGIC Project «Implementing the lifelong learning concept in southern neighbouring area: responding to the changing needs of dynamic resources».

Aquest projecte forma part del programa internacional europeu Tempus, coordinat per la Universitat d'Alacant, per a crear centres d'aprenentatge al llarg de tota la vida (life long learning) a Algèria, el Marroc i Tunísia.

L'objectiu d'aquesta col·laboració internacional és incrementar les capacitats de les sis institucions d'educació superior d'aquests tres països que participen en el projecte i oferirà cursos en línia sobre aquesta àrea d'actuació.

El projecte LOGIC desenvoluparà també altres objectius específics com són la creació d'observatoris per a detectar i monitoritzar les necessitats formatives actuals, establir una xarxa de treball regional de centres per a l'intercanvi de bones pràctiques d'aprenentatge i diàleg, i dotar d'eines flexibles d'aprenentatge cadascun dels socis participants, així com facilitar recomanacions per al reconeixement i acreditació dels cursos destinats al progrés professional dels estudiants.

Manuel Palomar ha destacat la importància d'aquest projecte europeu liderat per la UA i ha comentat al seu homòleg la possibilitat d'intensificar la relació entre les dues institucions a través de la firma d'un conveni per a desenvolupa mar altres vies de col·laboració.

Per la seua banda, el rector algerià ha confirmat l’interès per a ampliar la col·laboració amb la UA i ha remarcat també la importància del projecte LOGIC per a la seua universitat, ja que significa una millora definitiva en la relació amb les universitats veïnes del Marroc i Tunísia.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464