Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reforçarà les activitats de l'Aula Universitària de Saix

Aquest dimarts s’ha reunit la comissió de seguiment del conveni entre la institució educativa i l’Ajuntament de Saix que ha confirmat la renovació d’aquest un any més.

 

Saix1

 

Saix2

 

Alacant. Dimarts 8 de març de 2016

L’alcalde de Saix, José María Espí, encapçalava aquest dimarts la comissió de seguiment del conveni entre la Universitat d’Alacant i la localitat de l’Alt Vinalopó, que s’ha reunit amb el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés i la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística.

Abans, la delegació de Saix, ha sigut rebuda pel rector Manuel Palomar, amb qui han analitzat els vuit anys de conveni entre les dues institucions i que les dues parts s’han compromès a impulsar en el marc de la nova xarxa de seus universitàries de la comarca.

L’Aula Universitària, fruit del conveni, es renova anualment i així ho ha confirmat aquest dimarts la comissió de seguiment reunida a la Universitat i en la qual s’han plantejat diferents activitats que cal fer a Saix els pròxims mesos.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464