Saltar apartados

Les eixides professionals de les titulacions de la Universitat d'Alacant, al descobert

Prop de tres mil quatre-centes persones participaran en les XIII Conferencies Col·loqui sobre els Estudis de Grau i les seues Eixides Professionals que tindran lloc el divendres 18 de març

Xarrades_orientacion

Imatge d'arxiu de les conferencies col·loqui que van tenir lloc l’any passat

Alacant. Dilluns, 7 de març de 2016

Dubtes sobre què vols estudiar? Saps com s'estructuren els nous graus? Coneixes les eixides professionals de cada titulació? Amb l'objectiu de donar respostes a totes aquestes qüestions, divendres pròxim, 18 de març, el campus de la Universitat d'Alacant acull la XIII Edició de les Conferencies Col·loqui sobre els Estudis de Grau de la UA i les seues Eixides Professionals. Organitzades pel Vicerectorat d'Estudiants, l'any passat van assistir a la cita tres mil quatre-centes persones.

La trobada pretén aclarir dubtes sobre l'elecció de la titulació que es pretén cursar orientant els estudiants sobre el seu futur acadèmic i professional. En aquest sentit, la UA ha preparat en una jornada, des de les 9 fins a les 14 hores a l’aulari I i al Paranimf, una sèrie de conferències específiques de les diferents titulacions dirigides a estudiants de batxillerat, formació professional, i també a familiars, professors i orientadors.

Durant les xarrades es facilitarà informació sobre l'oferta i les característiques dels estudis universitaris de la UA, així com sobre els perfils dels titulats. Cada participant tindrà la possibilitat d'assistir a cinc conferències diferents de les trenta-vuit que hi haurà al llarg de tot el matí.

Un dels punts més interessants d'aquesta acció informativa consisteix a oferir una visió molt completa de cadascun dels graus des de diferents perspectives, ja que hi participen responsables acadèmics de la titulació, professionals dels àmbits tant públic com privat, a més d’alumnes d'últim curs o acabats d’egressar, els quals aclariran els dubtes sobre qualsevol aspecte i les possibilitats en el món laboral.

Termini d'inscripció obert

Aquesta activitat d'informació i orientació és una de les més esperades pels centres de secundària, ja que proporciona una informació molt completa i resol molts dubtes sobre l'oferta i característiques dels estudis universitaris de grau que imparteix la Universitat d'Alacant.

Els interessats a assistir-hi es poden inscriure en la web.Programa i horaris de les xarrades

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464