Saltar apartados

Més de trenta professors europeus i americans participen en la Setmana Internacional de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials

Del 15 al 18 de març, la Universitat d'Alacant serà un espai d'intercanvi de coneixements i experiències per a contribuir al foment de la mobilitat

 

Cartell_INTERNATIONAL_WEEKAlacant. Divendres, 11 de març de 2016

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant organitza per primera vegada la setmana internacional que tindrà lloc entre el 15 i el 18 de març de 2016. Més de trenta professors i professores d'universitats de països com els Estats Units, Regne Unit, Alemanya, Holanda, Polònia, Bulgària, Finlàndia o la República Txeca participaran en aquest esdeveniment per a intercanviar coneixements i experiències i contribuir al foment de la mobilitat de l'alumnat.

La Universitat d'Alacant té, entre els seus objectius, la internacionalització dels estudiants, ja que els beneficis en el seu currículum són múltiples i van des de l'enriquiment de la seua pròpia experiència personal fins a l'increment d'habilitats com la lingüística, la cultural i les formatives que els preparen per a enfrontar-se amb èxit als reptes laborals d'una societat actual cada vegada més exigent i global. És per això que amb aquesta primera Setmana Internacional, «la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials ha volgut acostar la internacionalització de l'ensenyament al propi campus cercant l'intercanvi de coneixements i experiències», apunta el seu coordinador acadèmic de Relacions Internacionals, Felipe Ruiz.

Els temes que s'abordaran seran tan diversos com les diferents àrees d'especialització dels més de trenta professors que participen, però sempre relacionats amb els graus que s'imparteixen en aquest centre: Economia, Publicitat i Relacions Públiques, ADE, Treball Social, Sociologia i TADE. «Dins de cadascuna d'aquestes disciplines es tractaran aspectes més específics que aniran des de les finances o el màrqueting fins a les polítiques d'igualtat de gènere, o com aconseguir un treball al Regne Unit. Temes molt interessants i d'actualitat que complementen la formació que els nostres estudiants reben a la UA», afegeix Ruiz.

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials està creixent cada any en el nombre d'estudiants que decideixen fer una estada en una universitat estrangera, de manera que, tal com assenyala el coordinador, «esperem que troben en aquesta acció una motivació addicional a l'hora de moure's internacionalment per l'enriquiment que implica».

Els estudiants participants podran assistir gratuïtament a les sessions que els interessen i, a més, tindran l'opció del reconeixement d'un crèdit ECTS seleccionant a través d'aquest formulari un dels paquets compostos per cinc sessions específiques.

Més informació en la web.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464