Saltar apartados

El Gabinet d'Alimentació i Nutrició de la UA rep el Premi a la Dedicació Professional en la VII Gala de la Salut

 

Premie_Gabinet_AlimentacionUA

 

Alacant. Divendres, 25 de novembre de 2016

Per la trajectòria en la millora de l’estat nutricional de la comunitat universitària i la societat en general, com també per donar suport a la formació tant d’estudiants del grau de Nutrició Humana i Dietètica com de dietistes-nutricionistes col·legiats en la seua formació continuada, el Gabinet d’Alimentació i Nutrició de la Universitat d’Alacant, Alinua, va rebre anit el Premi a la Dedicació Professional en la VII Gala de la Salut.

Adscrit a la Facultat de Ciències de la Salut de la UA, des de l’any 2013 Alinua s’ha convertit en un centre de referència assistencial i docent, que a més contribueix a la investigació en la planificació i l’elaboració de polítiques alimentàries i nutricionals.

Va rebre el premi el degà de la Facultat de Ciències de la Salut, José Antonio Hurtado, juntament amb alguns membres de l’equip de professionals d’Alinua format per la seua coordinadora M. del Rocío Ortiz; la responsable del gabinet i coordinadora del grau de Nutrició Humana i Dietètica de la UA, Isabel Sospedra; i els dietistes- nutricionistes Aurora Isabel Norte i José Miguel Martínez.

 

Gala de la Salut

UPSANA (Unió Professional Sanitària Alacant) és l’entitat organitzadora de la VII Gala de Salut en la qual es reconeix la labor de professionals de la província d’Alacant, de renom nacional i internacional, de trajectòria destacada.

Cada col·legi professional integrat en UPSANA proposa la seua candidatura a les diferents categories dels premis. En aquesta edició, el Gabinet Alinua presentat pel Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa) va rebre aquest Premi a la Dedicació Professional.

La VII Gala de la Salut d’Alacant va tenir lloc ahir, dijous 24 de novembre del 2016, a l’Auditori de la Diputació d’Alacant - ADDA.

 

Notícies relacionades

La Universitat d’Alacant inaugura el Gabinet d’Alimentació i Nutrició, ALINUA

La Universitat d’Alacant generalitza els menús saludables en els serveis de restauració

La UA investiga els estils de vida durant l’etapa universitària i els efectes d’aquests sobre la salut

La dieta dels alumnes de la Universitat d’Alacant, a l’inrevés que la mediterrània

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464