Saltar apartados

La UA publica "Algèria: una mirada des de les dues ribes", de Naima Benaicha

El llibre analitza diversos aspectes del país magribí, amb una marcada vocació divulgativa i la vinculació entre Algèria i el País Valencià

Presentacion_Lliure_Algèria1

 

Llibre_AlgèriaAlacant. Dilluns, 21 de novembre de 2016

La professora de l'Àrea d'Estudis Àrabs i Islàmics de la UA i directora de la revista Argelia, Naima Benaicha, presenta el seu llibre Algèria: una mirada des de les dues ribes demà dimarts 22 de novembre a les 20 hores en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4), una publicació del Servei de Publicacions de la UA.

El rector de la UA, Manuel Palomar, presentarà el llibre i la seua autora, en un acte al qual també assistirà M. José Espuch, regidora d'Educació, Igualtat i Memòria Històrica, i Daniel Simón, regidor de Cultura, Modernització d'Estructures Municipals i Estadística.

Algèria: una mirada des de les dues ribes és un llibre col·lectiu de marcada vocació divulgativa en el qual autors de les dues ribes –professors universitaris i experts– presenten aspectes diversos d'Algèria, de la seua història, cultura, economia, turisme, educació, sistema polític i llengües, entre altres, amb el propòsit d'acostar el lector actual a la realitat algeriana i estimular el coneixement del país magribí. Algèria és el país més extens d'Àfrica i el desè al món, amb una població de prop de quaranta milions d'habitants. És, al mateix temps, un país berber, àrab, musulmà, africà i, en definitiva, mediterrani. Les seues grans reserves naturals de gas i petroli li permeten tenir el pressupost més elevat d'Àfrica del Nord.

Al llarg de la història, però amb especial intensitat durant el segle XX, la vinculació entre Algèria i el País Valencià ha sigut constant. No obstant això, per a la majoria dels joves Algèria és una gran desconeguda.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464