Saltar apartados

La Facultat de Ciències convoca el Concurs de Fotografia Sant Albert Magne 2016

 

1rpremio_solitari_Naturalesa_ORIGINAL
1rpremio_MATERIAL_AUTORREPARABLE_original
2npremio_Tela_impermeable_ORIGINAL
2npremio_Equilibri_NaturalezaORIGINAL

Fotografies premiades en l'edició 2015

 

Alacant. Dimecres, 5 d'octubre de 2016

Una any més, la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant presenta un ampli programa d'activitats divulgatives, culturals i esportives amb motiu de la festivitat del seu patró, Sant Albert Magne. Per a anar fent boca s'ha convocat el concurs de fotografia Sant Albert Magne amb dues categories: fotografia científica i fotografia de natura i medi ambient.

En les dues categories del concurs es concedirà un primer premi de dos-cents euros i un segon de cent euros.

Cada participant podrà presentar fins a dues fotografies inèdites per a cadascuna de les dues modalitats. Les fotografies podran ser en blanc i negre, sèpia o color natural, i es presentaran, necessàriament en dos formats, sobre suport de paper fotogràfic i en format electrònic jpg o gif. El termini de presentació de fotografies finalitza el 31 d'octubre de 2016.

Tal com expressen les bases, no s'acceptaran fotomuntatges ni fotografies remostrades, retocades o modificades parcialment. Únicament s'admetran modificacions en el balanç de llums i ombres i ajustos de color, sempre que es facen en la totalitat de la fotografia

Les fotografies presentades s'exposaran en els taulers del passadís de la planta baixa de la fase II de la Facultat de Ciències fins al gener de 2017.

Bases completes

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464