Saltar apartados

La UA i l'Ajuntament d'Aigües acorden fer activitats acadèmiques i culturals conjuntes

 

Signatura_Aigues1
Signatura_Aigues2
Signatura_Aigues3

 

Alacant, dimarts 18 d'octubre de 2016

El vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Aigües, Jordi Mourisco, han signat un conveni marc de col·laboració pel qual les dues institucions acorden fer activitats acadèmiques i culturals en el municipi alacantí.

L’acord també inclou el foment de la col·laboració entre la Universitat i l’Ajuntament d’Aigües per a aprofundir en formació i desenvolupament d’investigacions relacionades amb el desenvolupament, la conservació i la gestió dels recursos del municipi.

La primera activitat, ja programada, que es desenvoluparà de forma conjunta a Aigües, serà la representació teatral de l’obra de l’Aula de Teatre de la UA La Marea, el pròxim 2 de desembre.

L’acte de signatura ha tingut també la presència de la regidora anterior, Carmen Ayela, promotora d’aquest acord, i de Mar Iglesias, directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464