Saltar apartados

CONVOCATÒRIA A MITJANS - Inauguració de la Jornada de la Càtedra Vectalia de la UA sobre Planificació de la mobilitat de les ciutats intel·ligents

 

Alacant. Divendres, 16 de setembre del 2016

 

Data: Dilluns 19 de setembre

Hora: 9:30 hores

Lloc: Sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant

Organitza: Càtedra Vectalia de la Universitat d’Alacant

Hi participen:

- Rector de la UA, Manuel Palomar

- Subsecretari de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Francesc de Borja Signes

- Alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri

- President de la Diputació, César Sánchez

 

La Universitat analitza la planificació de la mobilitat a les ciutats intel·ligents

Internet, l’organització de les xarxes de mobilitat o la visió dels ajuntaments són alguns dels continguts de la jornada de debat organitzada per la Càtedra Vectalia de Mobilitat que tindrà lloc el pròxim dilluns, dia 19 de setembre. Sota el títol “Planificació de la mobilitat de les ciutats intel·ligents”, experts de diferents punts d’Espanya i França exposaran diferents iniciatives i projectes relacionats amb la millora de les xarxes de mobilitat.

La sessió inaugural, prevista per a les 9:30 hores, tindrà la participació del rector, el subsecretari de la conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, l’alcalde d’Alacant i el president de la Diputació. Clausuraran la jornada el delegat general de la Union des Transports Publics et Ferroviaires de França i el president de l’Associació d’Empreses Gestores de Transports Urbans.

La conferència inaugural, a càrrec de Carlos González Lozano, director general del Consorci de Transports d’Astúries, explicarà el "Plan Optibús: La transformació a concessions zonals en el Principat d’Astúries".

El vocal assessor de la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i Societat de la Informació (SETSI), Enrique Martínez Marín, serà l’encarregat de la segona intervenció sobre "Mobilitat, plataformes i Internet de les coses".

Una taula redona amb els regidors de mobilitat dels ajuntaments d’Alacant, Elx, Elda, Albacete, Càceres, Mérida i Alcoi, a més del gerent de l’EMT de València, tractarà les iniciatives de les diferents ciutats en relació amb la mobilitat urbana i interurbana.

El punt i final a la jornada el posaran el delegat general de la Union General des Transports Publics et Ferroviaires de França, Claude Faucher i el president de l’Associació d’Empreses Gestores de Transports Urbans (ATUC), Miguel Ruiz.

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

La Universitat d'Alacant i Vectalia creen una càtedra de mobilitat

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464