Saltar apartados

El vicerectorat d'Estudiants i Ocupació signa un conveni amb la Vila Universitària per a l'allotjament d'alumnes

L'acord està destinat a alumnes inclosos dins del programa d'Ajudes d'Emergència del Centre de Suport a l'Estudiant.

La vicerectora, Nuria Grané, i el gerent de Vila Universitària, Eduardo de Temple, han subscrit aquest mateix matí el conveni de col·laboració

 

Conveni_VillaUniversitaria1
Conveni_VillaUniversitaria2
Conveni_VillaUniversitaria3

 

Alacant. Dijous 29 de setembre de 2016

Els estudiants que es beneficien del programa d'Ajudes d'Emergència del Centre d’Ajuda a l'Estudiant (CAU) de la Universitat d'Alacant són els destinataris del conveni que el Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació i la Vila Universitària han signat aquest mateix matí.

L'acord posa a la disposició d'aquest vicerectorat dos allotjaments, habilitats per a persones amb discapacitat, per al curs 2016/17, i destinats a alumnes inclosos en el programa d'ajuda d'emergència de CAU.

Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants i Ocupació, ha signat el conveni juntament amb  Eduardo de Temple, gerent de la Vila Universitària, un acte en el qual han estat presents la directora del centre, Cristina Picó, i la directora del Servei d'Ocupació i Suport a l'Estudiant, Pepi Parreño.

La màxima responsable del vicerectorat ha destacat la importància d'un acord “que ens permet cobrir les necessitats d'aquests alumnes, una eina més al nostre abast per a oferir les màximes facilitats als nostres estudiants”. Grané, que ha agraït la predisposició de la Vila Universitària a aquesta col·laboració, ha assenyalat que es tracta d'un acord de col·laboració que “pot créixer amb el temps”.

Per la seua banda, Eduardo de Temple ha apuntat que “estem molt contents d'aquest acord i la nostra idea és continuar treballant i col·laborant amb la Universitat d'Alacant”.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464