Saltar apartados

La UA participa en una jornada de busseig adaptat per a persones amb discapacitat

 

BUSSEGE_Adaptat

 

Alacant. 30 de setembre de 2016

Diumenge pròxim, 2 d'octubre, a la platja del Postiguet d'Alacant, des de les 10 fins a les 13 hores, se celebrarà una jornada de busseig adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual, promoguda des de la FASCV (Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana), UPAPSA (Unió provincial d'Associacions de Persones amb Discapacitat Intel·lectual d'Alacant) i la Universitat d'Alacant, a través de la secció d'Activitats Subaquàtiques de la Universitat d'Alacant (ASUA).

Es tracta d'una activitat gratuïta perquè persones amb discapacitat, els seus acompanyants o qualsevol altre interessat a realitzar-la, puguen practicar aquesta fantàstica activitat amb la supervisió d’instructors federatius.

L'esdeveniment aplegarà prop d'un centenar de persones entre monitors de busseig, voluntaris i participants procedents de les diferents associacions adscrites a UPAPSA.

El busseig adaptat és un dels exemples més paradigmàtics de l'esport d'inclusió, ja que, a més de generar beneficis en els aspectes físic, psicològic o social, fomenta l'esperit de superació personal fora de l'àmbit competitiu. Així mateix, és una activitat que es desenvolupa en el medi natural i fomenta altres valors com el respecte al medi ambient.

L'activitat té el suport de la Regidoria d'Esports i la Regidoria de Turisme i Platges de l'Ajuntament d'Alacant.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464