Saltar apartados

Els cursos de Doctorat de la Universitat d'Alacant obrin el termini de preinscripció el pròxim 15 de setembre

L’alumnat de nou ingrés que vulga cursar algun dels 28 programes de Doctorat en la Universitat d’Alacant té fins a final de mes per a sol·licitar l’ingrés en l’EDUA

La matrícula per a l’alumnat que continue estudis en l’Escola de Doctorat (EDUA) comença el 2 de setembre

 

Alacant, 5 de setembre de 2016

L’Escola de Doctorat de la Universitat d’Alacant obri el període de preinscripció per a l’alumnat de nou ingrés en estudis de Doctorat el pròxim 15 de setembre i finalitzarà el dia 30 del mateix mes.

Les persones candidates que vulguen cursar estudis de Doctorat hauran de superar les dues fases de les quals consta el període de preinscripció: admissió i accés. En la fase d’admissió, la comissió acadèmica valorarà els documents referits als mèrits acadèmics de la persona interessada a cursar els programes de Doctorat, sobre la base dels criteris d’admissió. En la pàgina informativa de cadascun dels 28 programes de Doctorat estaran reflectits aquests criteris. En el cas que aquests no hi estigueren o es plantejaren dubtes sobre aquest tema, els candidats poden posar-se en contacte amb aquesta comissió o l’òrgan proponent i traslladar-hi d’aquesta manera els dubtes.

Durant la fase d’accés la Secretaria Administrativa de l’Escola de Doctorat estudiarà si la persona interessada compleix amb els requisits d’accés a aquests estudis.

Després de fer aquests passos i si han sigut admesos en els programes de Doctorat de l’EDUA, el termini de formalització de la matrícula s’obrirà l’1 d’octubre i finalitzarà el 31 d’octubre.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464