Saltar apartados

CONVOCATÒRIA A MITJANS - Reunió a Ontinyent de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes, CRUPV

 

Alacant. Dimecres, 5 d'abril de 2017

 

Lloc: Ajuntament d'Ontinyent

Data: Dijous, 6 d'abril de 2017

Hora: 13.10 hores

Hi participen:

Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo

Rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora

Rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar

Rector de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Climent

Rector de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, Jesús Pastor

Alcalde d'Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge RodríguezEls rectors de les cinc universitats públiques valencianes, Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d'Alacant i Universitat Miguel Hernández d'Elx, se citaran demà dijous, 6 d'abril, en l'Ajuntament d'Ontinyent, on mantindran una reunió de treball a la qual se sumarà l'alcalde del municipi i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

La jornada de treball començarà al voltant de les 13.15 hores amb un saluda oficial i uns breus parlaments tant de l'alcalde com del president de la Conferència de Rectors Valencians, Manuel Palomar. La reunió tindrà lloc en l'alcaldia, on els cinc rectors firmaran en el llibre d'honor i atendran els mitjans.

La ciutat d'Ontinyent és una de les seus oficials de la Universitat de València, en la qual s'imparteixen tres graus universitaris. A més, aquesta universitat i la d'Alacant comparteixen una Càtedra d'Innovació Territorial en la qual participen l'ajuntament, l'empresa Ontinet i Caixa Ontinyent.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464