Saltar apartados

La Universitat d'Alacant rep el Premi Sapiens a la Institució Pública del Col·legi d'Enginyeria Informàtica

En total es van lliurar cinc guardons que reconeixen l’excel·lència i l’impuls a l’ús i la millora de les tecnologies de la informació i la comunicació

 

Lliura_Premis_Sapiens2 Lliura_Premis_Sapiens1

 

Divendres. València, 7 d'abril de 2017

El Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana (COEICV) va lliurar ahir els premis Sapiens 2017, un dels quals, el de la categoria d’Institució Pública, va recaure en la Universitat d’Alacant. Els guardons, que enguany compleixen la seua dotzena edició, reconeixen el mèrit dels professionals, les empreses, les administracions públiques i els acadèmics valencians que lideren l’excel·lència i el coneixement més capdavanter en el camp de les tecnologies de la informació. La nit gran dels enginyers en informàtica valencians ha posat el millor final a una Setmana Informàtica que ha aconseguit reunir 50 empreses tecnològiques i més de 500 professionals en el transcurs dels cinc dies de conferències i tallers.

El premi que rep la Universitat d’Alacant, en l’apartat d’Administració Pública, ha destacat el marc d’actuació d’una institució amb més de 35.000 usuaris. Entre altres aspectes, s’ha volgut ressaltar allò que han qualificat com a “projectes d’avantguarda”, com el COPLA, una iniciativa que naix amb la idea d’impulsar projectes de coneixement obert i programari lliure.

Els altres premis Sapiens d’enguany han recaigut en la catedràtica de la UPV, María Alpuente (Premi Sapiens Acadèmic), Enrique Colomer, director de negoci de Grup Alfatec (Premi Sapiens Professional), la tecnològica Base10 (Premi Sapiens Empresa) i el portal ticnegocios.com de la Cambra de Comerç de València (Premi Sapiens Projecte).

Entre d’altres, a la gala van assistir el diputat de Modernització i Desenvolupament de l’Administració Electrònica de la Diputació de València, Iván Martí; el regidor de l’Ajuntament de València, Pere Fuset; el vicerector de Campus i Tecnologia de la Universitat d’Alacant, Rafael Muñoz; i el president de Cambra València, a més de representants de totes les universitats valencianes, les empreses i els professionals del sector. L’acte de clausura va ser a càrrec del director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Generalitat, Vicente Aguiló. En paraules d’Alejandro Blasco, president del COEICV, durant la gala, “semanainformatica.com s’ha consolidat des del 2006 com un dels esdeveniments més importants de la Comunitat en l’àmbit de les tecnologies de la informació i en un punt fonamental de trobada del sector en aquests últims anys”.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464