Saltar apartados

Roque Moreno pren possessió com a director de l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina

El catedràtic de la Universitat d’Alacant assumeix la direcció del centre universitari amb l’objectiu de potenciar les relacions amb Llatinoamèrica a través de la investigació

 

Roque_Moreno1
Roque_Moreno2
Roque_Moreno3
Roque_Moreno4

 

Alacant. Dilluns 10 d'abril de 2017

El catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat d’Alacant, Roque Moreno Fonseret, ha sigut nomenat aquesta demà director de l’Institut d’Estudis Socials d’Amèrica Llatina en un acte que ha tingut lloc al despatx rectoral.

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha destacat “l’aposta estratègica de la Universitat d’Alacant a Amèrica Llatina, on crec que ja som un referent i que encara serà major amb el treball que es farà des de l’Institut d’Estudis Socials que dirigeix Roque Moreno”.

Per la seua banda, el director del nou centre de la Universitat d’Alacant, Roque Moreno, ha destacat que “l’Institut d’Estudis Socials d’Amèrica Llatina de la Universitat d’Alacant reforçarà el treball que des de la nostra Universitat es fa a Llatinoamèrica. Per a això compta amb grans professionals i amb una gran transversalitat que fa que tinguem membres de diferents centres i Facultats. El nostre objectiu ara mateix és asseure les bases de futur de l’Institut i treballar de manera coordinada amb totes aquelles iniciatives de la Universitat que ja desenvolupen projectes en el mateix àmbit, com puguen ser el Centre d’Estudis Iberoamericans “Mario Benedetti” o la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, per exemple”.

 

L’Institut d’Estudis Socials d’Amèrica Llatina

L’Institut Universitari d’Estudis Socials d’Amèrica Llatina es planteja com un espai d’investigació dins del Campus de la Universitat d’Alacant en el qual una àmplia nòmina de professors concentra el seu interès en l’avanç del coneixement sobre aquesta àmplia regió del món. La formació d’aquest obeeix al procés de convergència que ha tingut lloc per part dels investigadors universitaris de la nostra Universitat amb l’objectiu de concentrar-se a Amèrica Llatina com a camp d’estudi i anàlisi. Amb una vocació de transversalitat i interdisciplinarietat, en la qual s’integren des de les Ciències Socials fins a les Humanitats i àrees específiques de les Ciències Experimentals. L’Institut es planteja créixer i desenvolupar-se i aportar millores substancials en les activitats d’investigació acadèmica i de transferència de coneixement al conjunt de la societat i de la mateixa Universitat d’Alacant en què s’insereix.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464