Saltar apartados

Acord de col·laboració entre la Universitat d'Alacant i el Comitè Executiu de la Universitat Boliviana

El rector ha rebut una delegació de les universitats bolivianes aquest divendres

 

AcuerdoUnivBoliviana1
AcuerdoUnivBoliviana2
AcuerdoUnivBoliviana3
AcuerdoUnivBoliviana4

 

Alacant. Dissabte, 21 d'abril de 2017

La Universitat d'Alacant i el Comitè Executiu de la Universitat Boliviana han formalitzat aquest divendres un protocol de col·laboració per a la realització d'activitats de divulgació, de formació i de recerca en una reunió que han mantingut representants de les Universitats bolivianes i el rector d'institució alacantina, Manuel Palomar.

La trobada, que ha tingut lloc al despatx rectoral de la UA, ha servit per a establir les vies de col·laboració amb l'objectiu d'iniciar una col·laboració que redunde en benefici e les dues parts. A l’acte han assistit José Cabezuelo, director del Campus Iberoamericà de la UA, Roque Moreno, director de l'Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina, i el professor Javier Vidal, per part de la Universitat d'Alacant, i Julio Alberto Nuñez Vetla, Efrén Ramirez, Lucio Eduardo Álvarez i Jesús Gustavo Rojas per part del Comitè Executiu de la Universitat Boliviana CEUB).

L'acord subscrit aquest divendres a la Universitat d'Alacant és un conveni marc de col·laboració entre la institució alacantina i l'organisme de representació de les universitats bolivianes i suposa, segons ha manifestat el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, «un avanç en la implicació de la nostra institució a Iberoamèrica i servirà per a establir una important col·laboració entre la Universitat d'Alacant i les universitats de Bolívia».

Per la seua banda, el secretari executiu nacional del CEUB, Jesús Gustavo Rojas, ha assegurat que «l'acord significa un primer pas en la relació de les universitats bolivianes i la Universitat d'Alacant que de ben segur serà d'interès per a les dues parts».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464