Saltar apartados

La Seu Universitària de Torrevella presenta el curs d'estiu Campus de planificació turística


Curs_planificacion_turistica1

 

Alacant. 31 d'agost de 2017

Del 4 al 8 de setembre, la Seu Universitària de Torrevella (passeig de Vistalegre, s/n) presenta el curs titulat Campus de planificació turística. Els nous reptes de la planificació estratègica en les destinacions turístiques: una aplicació a escala local. És una trobada coordinada pel professor de la Universitat d’Alacant Josep Ivars, membre de l’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques (IUIT). En el curs, a més, participaran experts de rellevància internacional en la temàtica.

La significació del curs deriva de com és d’important l’activitat turística a Torrevella i de la intenció de l’Ajuntament d’elaborar un pla estratègic de turisme en col·laboració amb la Universitat d’Alacant. De fet, durant aquesta trobada, que es desenvoluparà en cinc jornades, s’analitzarà el model turístic de Torrevella i es tractaran temes com els següents: la planificació estratègica de les destinacions turístiques, la marca i comunicació de les destinacions turístiques, i el disseny, desenvolupament i màrqueting de productes turístics, entre altres.

El curs està dirigit a estudiants de grau i postgrau de Turisme, com també a altres disciplines relacionades amb l’activitat turística o professionals relacionats amb el sector turístic de Torrevella i la província d’Alacant.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464