Saltar apartados

La UA ofereix cursos de valencià en el Campus i en les seus universitàries d'Elda, La Nucia, Torrevella i Villena

El termini de preinscripció per al primer quadrimestre s'obri dilluns que ve, 4 de setembre

 

Cursos_valenciaUA2017_2018Alacant. Dilluns, 28 d'agost de 2017

La UA presenta una àmplia oferta de cursos de valencià i tallers de llengües en el Campus de Sant Vicent i en les seus universitàries d'Elda, la Nucia, Torrevella i Villena. La formació està dirigida a tota la comunitat universitària i al públic extern.

El termini de preinscripció per a aquests cursos s'obrirà la setmana vinent, del 4 al 8 de setembre. Hi ha dues modalitats: cursos semipresencials en el Campus (nivells B2, C1 i C2, que consten de 50 hores de classe presencial i 50 de treball en línia) i en les seus universitàries (B1 a Elda; C2 a la Nucia; B1, B2 i C1 a Torrevella, i B2 i C1 a Villena); i cursos no presencials (nivells B2, C1 i C2). Informació: http://sl.ua.es. Els cursos inclouen la possibilitat de fer les proves d'acreditació de valencià que organitza la CIEACOVA a final de gener al Campus de Sant Vicent del Raspeig i a Torrevella. Els certificats de cada nivell són equivalents als del mateix nivell de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

L'oferta de formació en valencià es complementa amb el Centre d'Autoaprenentatge de Valencià (CAU), que ofereix de manera gratuïta grups de conversa de tots els nivells. A més, es poden fer en línia el Curs de Valencià Bàsic (A2, B1) i les Fitxes de Llengua (B2, C1 i C2). Pots consultar aquesta oferta en https://web.ua.es/cau.

 

 

 

Tallers de Llengües

Una altra iniciativa, amb gran èxit de participació en la primera edició (curs 2016-2017), són els Tallers de Llengües. Els Tallers tenen l'objectiu de promoure entre la comunitat universitària i el públic en general el plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l'ús del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica.

L'oferta del primer quadrimestre inclou els tallers d'alemany, àrab, francès, italià, japonès, romanès, portuguès, rus, llengua de signes i el d'Introduction to Catalan Language and Culture. Per al segon quadrimestre, estan previstos els tallers de grec modern, romanó-kaló i ucraïnès. Els tallers són gratuïts per a la comunitat universitària i tenen un cost de 20 € per a altres públics.

 

Més informació i dates de matrícula

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464