Saltar apartados

La UA crea una aula universitària al municipi de la Romana

 

Alacant. Dimarts, 5 de desembre de 2017

L'Ajuntament de la Romana i la Universitat d'Alacant van signar divendres passat un conveni per a la creació d’una aula universitària amb l’objectiu de desenvolupar-hi activitats de caràcter cultural, formatiu i investigador, amb una atenció especial a les particularitats de la població.

L'acte va tenir lloc a la Casa de Cultura de la Romana i va comptar amb la presència del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA, Mar Iglesias, i l'alcalde de la localitat, Nelson Romero, acompanyat del regidor d'Hisenda, Educació, Cultura i Festes, Enrique Rizo, els quals van subscriure l'acord amb una signatura protocol·lària.

Mitjançant aquest conveni, totes dues institucions manifesten la intenció d'establir les vies necessàries per a la realització en comú d'activitats de divulgació, formació i culturals que redunden en benefici de totes dues parts.

Les aules universitàries naixen amb l'objectiu de fomentar la cooperació mútua i afavorir la vinculació entre la Universitat i els diferents municipis de les comarques d’Alacant, amb accions i activitats adreçades a tots els membres de la comunitat universitària i a la societat en general.

 

 

La_Romana2

 

La_Romana1

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464