Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i AMFI signen un conveni per a la integració sociolaboral de persones amb discapacitat física i sensorial

L'acord l’han signat aquest divendres el rector, Manuel Palomar, i el president d'AMFI Associació per a la Integració Sociolaboral de Persones amb Discapacitat Física i Sensorial, Andrés Molina

Alacant. Divendres, 1 de desembre de 2017

El conveni que han subscrit aquest divendres el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el president d'AMFI, Andrés Molina, té com a principal objectiu col·laborar per a buscar solucions als problemes que pateixen les persones amb discapacitat física i sensorial a través de la investigació i la seua aplicació pràctica.

Palomar ha assenyalat que «aquest conveni marc ens permetrà desenvolupar acords concrets per a treballar en solucions als problemes que des d'AMFI plantegen als investigadors de la Universitat d’Alacant i que suposarà una aplicació pràctica del treball que realitzem».

Per la seua banda, Andrés Molina ha apuntat que «aquesta és una oportunitat que esperem fa anys i que estic segur que donarà molt bons resultats per a un col·lectiu com el nostre amb molts problemes tècnics als quals trobar solució, i al mateix temps amb moltes ganes de superar-los com fem dia a dia».

La vicerectora d’Investigació, Amparo Navarro, ha assegurat durant la signatura del conveni que «sens dubte aquest acord ens beneficiarà a les dues parts, els nostres investigadors treballaran sobre problemes reals, i el col·lectiu que representa AMFI tindrà l'oportunitat de participar en el procés a través de la seua experiència concreta».

La coordinadora de la Seu Universitària d'Elda, Rosario Navalón, ha explicat que «aquesta iniciativa naix de l'interès per col·laborar amb diferents col·lectius d'Elda des de la seu i trobem que aquest seria un excel·lent cas d’investigació aplicada de forma senzilla a les necessitats».

 

Conveni_AMFI1
Conveni_AMFI2
Conveni_AMFI3
Conveni_AMFI4

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464