Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i l'Hèrcules s'alien per a potenciar l'esport universitari

La institució acadèmica i el club de futbol signen un conveni de col·laboració que inclou la cessió de jugadors, ús d'instal·lacions i assessorament esportiu

 

Alacant. Divendres, 15 de desembre de 2017

La Universitat d'Alacant i l'Hèrcules CF han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de crear una aliança estratègica que permeta potenciar, d'una banda, l'esport universitari, i d’una altra, col·laborar en diferents aspectes d'interès tant per a la institució acadèmica com per a l'entitat esportiva.

El rector, Manuel Palomar, va destacar durant la firma de l'acord que «aquesta aliança té un gran interès tant per a la Universitat com per a l'Hèrcules des del punt de vista esportiu i també estratègic. Ens permetrà col·laborar per a potenciar l'esport universitari i al mateix temps contribuir des de l'experiència i formació universitària al creixement del club».

Per la seua banda, el capità herculà, Paco Peña, va assegurar que «la Universitat és sens dubte un dels referents de la provínciai és un gran encert potenciar aquesta col·laboració per a tots».

L'acord que signen el rector de la Universitat i Juan Carlos Ramírez en representació del club preveu la «promoció i suport a l'esport universitari» i per a fer-ho l'Hèrcules es compromet a cedir a l'equip de la Universitat d'Alacant jugadors de les categories inferiors per a disputar les competicions universitàries autonòmiques.

En el conveni també es recull la celebració de «un encontre amistós en període de preparació entre el primer equip herculà i els equips federats de la UA», com també l'accés per part del club a les instal·lacions esportives de la Universitat «d'acord amb les tarifes vigents dels clubs amb conveni». L'acord també inclou que l'Hèrcules tindrà accés a l'assessorament que puga requerir en assumptes d'índole esportiu.

 

Hercules_UA

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464