Saltar apartados

Vectalia aposta per l'esport femení de la Universitat d'Alacant

Manuel Palomar i Antonio Arias han signat avui un conveni per a la promoció i el foment dels equips federats femenins de la UA

 

Vectalia
Vectalia2
Vectalia3

Alacant. Dilluns, 18 de desembre de 2017

La Universitat d’Alacant i el Grup Vectalia han subscrit aquest matí un conveni de col·laboració per a la promoció i el foment dels equips femenins federats de la UA. L’acord, que han formalitzat el rector de la institució acadèmica, Manuel Palomar, i Antonio Arias, per part de Vectalia, preveu l’aportació de 6.000 euros que es destinaran a ajudar a la realització de les activitats que duen a terme els equips femenins federats de la Universitat d’Alacant.

Palomar ha assenyalat després de la signatura que «Vectalia és un aliat incansable de la Universitat d’Alacant i la seua contribució és fonamental per a poder dur endavant moltes iniciatives, tant culturals com esportives, a més de la col·laboració en altre àmbits, com la Càtedra Vectalia de Mobilitat». El rector ha destacat que «els equips femenins de la Universitat són els més destacats en les seues competicions, com en el cas del futbet sala o la Super Lliga de Voleibol».

Arias, per la seua part, ha destacat que «des de Vectalia volem mostrar el nostre compromís amb la societat i és per això que col·laborem i impulsem diferents iniciatives amb la Universitat d’Alacant, una col·laboració que ve de lluny amb el patrocini de la Orquestra Filharmònica o les ajudes als equips esportius, entre d’altres. El conveni que avui hem signat vol contribuir a assegurar i promocionar l’esport femení de la Universitat d’Alacant al més alt nivell».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464