Saltar apartados

Estudiants de secundària i batxillerat es colen en els laboratoris de la Facultat de Ciències de la UA

Durant tot el gener, més de mil dos-cents joves participaran en el programa "Vine a fer pràctiques a la Universitat"

 

Pract_Optica1
Pract_Optica2
Pract_Optica3
Pract_Optica4
Pract_Optica5

Algunes de les proves fetes pels estudiants en els laboratoris d'Òptica i Optometria a de la UA


Alacant. Dijous, 18 de gener de 2017

Identificació de sucres mitjançant reaccions químiques, mesures optomètriques o observar amb microscopis material animal i vegetal són algunes de les activitats recollides en la nova edició del programa «Vine a fer pràctiques a la Universitat» dirigit per la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant.

Durant tot el mes de gener, més de mil dos-cents estudiants de secundària i batxillerat de la província d'Alacant tenen la possibilitat de visitar les instal·lacions de la Facultat de Ciències, conèixer la seua oferta acadèmica i fer pràctiques de laboratori en disciplines que van des de la bioquímica, biotecnologia, microbiologia, química analítica, química física, química orgànica, òptica i optometria fins a l'ecologia, ciències ambientals i ciències del mar.

«Vine a fer pràctiques a la UA» contribueix a la difusió de les ciències i estableix una nova via de contacte per a facilitar el coneixement i l’enriquiment comú entre la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant i els centres d'ensenyament secundari de l'entorn.

Des de la posada en marxa del programa al gener de 2012, la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant ha passat d'una participació de quatre-cents vint joves en la seua primera edició a mil dos-cents seixanta en aquesta sisena edició.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464