Saltar apartados

L'Agenda Cultural de la UA comença amb un concert solidari de la Coral a benefici de Fundació Noray Projecte Home

 

Alacant. Dimecres, 18 de gener de 2017

La programació d'arts escèniques a la Universitat d'Alacant (ACUA) per a aquest segon quadrimestre del curs comença amb un recital de música coral el benefici del qual estarà destinat a la Fundació Noray Projecte Home Alacant. La cita tindrà lloc divendres pròxim, 20 de gener, a les 20 h al Paranimf, a càrrec de la Coral Universitat d'Alacant i amb la participació especial del cantant i compositor alacantí Javier Robles. El concert està coorganitzat per la UA i la Fundació Manuel Peláez.

El programa que interpretarà la Coral de la UA està format per un variat repertori que inclou tradicions musicals molt diferents, de caràcter popular, amb autèntics clàssics tradicionals com «El cant dels ocells» o «El rossinyol», fragments d'òperes fonamentals com La Traviata o Madame Butterfly, altres espirituals com Jericho o peces de Bach o Beethoven.

L'entrada donatiu té un preu de 5 euros i la recaptació estarà destinada a projectes d'intervenció en l'àmbit de les drogodependències i altres trastorns addictius, de la mà de la Fundació Noray Projecte Home d'Alacant.

Les entrades es poden adquirir en la llibreria Compàs del Campus, en Instant Tiquet (online), i una hora abans de l'espectacle a la taquilla.

CoralUA_2017

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464