Saltar apartados

L'Aula de la Salut de la Seu Ciutat d'Alacant presenta el projecte CUIDAR-ES

El projecte desenvolupa un estudi pioner a Espanya sobre la situació de persones cuidadores des d’un enfocament de gènere

 

Alacant. Dilluns, 16 de gener de 2017

L’Aula de la Salut de la Seu Ciutat d’Alacant, dirigida per la professora Ana Laguna, també directora de Relacions amb la Societat de la Seu, inicia l’any amb una nova sessió del seminari Salut, dones i gènere, el pròxim dimecres 18 de gener a les 19 hores al carrer Sant Ferran, 40.

En aquesta ocasió es presentarà el projecte CUIDAR-ES, un estudi que ha fet, al llarg de diversos anys, un seguiment de la situació de 600 persones cuidadores, i que ha indagat en les diferències que hi ha entre dones i homes. És la primera vegada que es desenvolupa a Espanya un estudi d’aquestes característiques des d’un enfocament de gènere i els seus resultats estan ajudant a conèixer els patrons de cura i l’impacte que té cuidar sobre la qualitat de vida i la salut en cada sexe.

La presentació del projecte serà a càrrec de María del Mar García Calvente de l’Escola Andalusa de Salut Pública de la Junta d’Andalusia, com a part d’aquest seminari coordinat per M. Teresa Ruiz Cantero, catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública; coordinadora del Grup d’Investigació de Salut Pública de la Universitat d’Alacant i integrant del IUIEG.

 

Conferencia_Cuidar_es

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464