Saltar apartados

La Diputació i la Universitat d'Alacant potencien el turisme idiomàtic per a fidelitzar els estudiants com a futurs visitants

L’objectiu d’aquest projecte és desestacionalitzar l’oferta

 

Acord_FITUR1

 

Acord_FITUR2

 

Madrid. Dimecres, 18 de gener de 2017

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, i el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat a FITUR un acord d’intencions entre el Patronat Costa Blanca i el Centre Superior d’Idiomes de la UA per a impulsar el producte de turisme idiomàtic a través d’un pla d’actuació conjunt que preveu diverses propostes.

La rúbrica del document arreplega l’articulació d’un paquet d’accions relacionades amb el turisme cultural i idiomàtic, que presta una atenció especial a cites relacionades amb aquest camp com el desenvolupament d’un Fam Trip a Canadà, l’assistència a la Fira NAFSA de Los Angeles, EUA, la participació en l’esdeveniment ICEF de Berlín, Alemanya, o la posada en marxa de diverses trobades professionals a Europa.

A més, la col·laboració estipula també la captació d’estudiants estrangers perquè desenvolupen i completen en el campus alacantí la seua formació mentre aprenen l’idioma.

El rector de la Universitat, Manuel Palomar ha destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives i ha ressaltat que les excel·lents instal·lacions i la qualitat acadèmica de la Universitat l’han convertida en un referent a nivell mundial i en un centre que cada any rep a un major nombre d’estudiants per a complementar la seua formació.

Per la seua banda, César Sánchez ha destacat la importància de mantenir una estreta col·laboració amb el sector acadèmic de la nostra província a l’hora de desenvolupar projectes que tinguen un suport professional experimentat que els atorgue rigor i èxit.

“La Universitat d’Alacant sempre és un aval per al desenvolupament de propostes i aquesta que avui hem subscrit ens permet establir una relació permanent en el temps amb els estudiants que vénen a la nostra província, perquè seran no solament els nostres turistes del futur, sinó també els millors ambaixadors de les nostres excel·lències en els països d’origen”, ha concretat el president.

Aquest acord es concretarà posteriorment amb la signatura d’un conveni de col·laboració en el qual s’inclouran les clàusules que el regiran.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464