Saltar apartados

Almoradí acull la presentació del llibre "Pareceres sobre la huerta del Bajo Segura. El poder de la identidad y la cultura en la valoración del paisaje"

 

Almoradí acull la presentació del lliure "Pareceres sobre la huerta del Bajo Segura. El poder de la identidad y la cultura en la valoración del paisaje"

 

 

Alacant, 26 de gener de 2017

El Centre Cultural d'Almoradí (plaça de San Andrés s/n) acollirà demà divendres 27 de gener, a les 20.00 hores, la presentació del llibre Pareceres sobre la huerta del Bajo Segura. El poder de la identidad y la cultura en la valoración del paisaje de Gregorio Canales Martínez, catedràtic de Geografia Humana de la Universitat d'Alacant, director de la Càtedra Arquebisbe Loazes i Seu Universitària d'Oriola (UA), i María Dolores Ponce Sánchez, professora de la Universitat de Múrcia.

En l'acte intervindran, a més dels autors, Cayetano Espill Marín, geògraf i professor de la Universitat de Múrcia, Julia Valeria Martínez, experta en patrimoni, Jaime Pérez Pacheco, regidor d'Almoradí, María Quiles Bailén, regidora de Cultura d'Almoradí, i María Gómez García, alcaldessa d'Almoradí.

En la publicació es recullen les comunicacions presentades durant les deu edicions de les Jornades en Defensa de l'Horta que acollia l'institut Antonio Sequeros d'Almoradí. Així, també inclou els resultats obtinguts a través de la realització d'enquestes relacionades amb l'espai i que conclouen que l'horta és un factor que marca els veïns del Baix Segura i un element en la identitat de les seues vides.

Aquesta presentació és la primera activitat fruit del conveni firmat entre l'Ajuntament d'Almoradí i la Càtedra Arquebisbe Loaces de la Universitat d'Alacant.

L'entrada a la presentació del llibre és lliure fins a completar la capacitat de la sala.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464