Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE MITJANS - Presentació de "l'Aula de la Ciència i la Tecnologia" de la Seu Ciutat d'Alacant - desdejuni mediàtic amb el ponent inaugural de l'Aula, Juan Luis Vázquez, Premi Nacional d'Investigació

 

Alacant. 24 de gener de 2017

 

Data: Dijous, 26 de gener de 2017

Hora: 11 hores

Lloc: Seu Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4). Sala de juntes

 

Hi intervenen:

– Ana Laguna, directora de l'Aula de la Ciència i la Tecnologia i directora de Relacions amb la Societat de la Seu Ciutat d'Alacant.

– Juan Luis Vázquez , catedràtic de Matemàtica Aplicada, Premi Nacional d’Investigació Julio Rey Pastor (2003), membre numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals i doctor honoris causa per la Universitat d'Oviedo.

- Miguel Ángel Goberna, director del Departament de Matemàtiques de la UA

L’Aula de la Ciència i la Tecnologia comença la seua marxa a la Seu Ciutat d'Alacant de la mà de la seua directora, la professora Ana Laguna, per a abordar diferents temes d'interès en aquest àmbit amb l'objectiu principal d'acostar-los a la societat des de l'excel·lència científica, però amb una perspectiva de divulgació i entreteniment. Amb aquest objectiu, l'aula comptarà amb ponents d'un alt perfil professional i acadèmic, però, a més, amb la proximitat en la transmissió dels continguts que abordaran els protagonistes en la divulgació científica i tecnològica de temes candents. L'acte inaugural de l'aula de la seu tindrà lloc dijous pròxim, 26 de gener, a les 19 hores a la Seu Ciutat d'Alacant (Sant Ferran, 40) i hi participarà el reconegut científic i investigador Juan Luis Vázquez, que oferirà la xarrada «La poderosa influencia de las matemáticas en el mundo actual».

Amb aquest motiu, la UA us convida a un desdejuni mediàtic dijous pròxim, 26 de gener, a les 11 hores, a la sala de juntes de la Seu Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4), en el qual la directora Ana Laguna explicarà les directrius de l'aula i part del programa ja confirmat amb científics i investigadors de prestigi, reconeguts internacionalment. Aquesta trobada mediàtica també comptarà amb la presència del ponent inaugural per a respondre a totes les vostres preguntes, Juan Luis Vázquez , catedràtic de Matemàtica Aplicada, Premi Nacional d’Investigació Julio Rey Pastor (2003), membre numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals i doctor honoris causa per la Universitat d'Oviedo.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464