Saltar apartados

DOEACT_UA fa realitat la teua idea de negoci

La Universitat d'Alacant reuneix durant quatre dies emprenedors i experts del món empresarial i acadèmic per a impulsar la creació d'empreses

 

Plantilla_ACTUA

 

Alacant. Dilluns, 30 de gener de 2017

Aquesta setmana, la Universitat d'Alacant es converteix en l'espai ideal per a fer realitat iniciatives empresarials. De l'1 al 4 de febrer, el campus acull la quarta edició de DOEACT_UA, iniciativa que pretén materialitzar idees de negoci innovadores i emprenedores fins a la seua posada en el mercat.

Dirigit a estudiants universitaris i persones inscrites en les agències de desenvolupament local com a cercadors actius d'ocupació, el termini d'inscripció està obert fins avui dilluns 30 de gener de 2017, a través d’aquest formulari

Els interessats poden formar part activa de DOEACT_UA presentant idees de negoci en la sessió inaugural, o bé incorporant-se al grup de treball multidisciplinari del projecte que més els interesse per a aprendre i col·laborar en el seu desenvolupament.

Entre tots els assistents es farà una primera selecció de deu idees i cinc en una segona votació. Els projectes finalistes es desenvoluparan sota la tutorització d'un equip de mentors compost per una selecció de professionals amb àmplia experiència en l'àrea de direcció i gestió d'organitzacions i amb experiència en entorns locals, nacionals i internacionals.

Les àrees en les quals es treballaran durant aquests dies seran estratègia i desenvolupament de la idea, model de negoci, identitat corporativa, comunicació i màrqueting, econòmica financera i presentació de projectes.

A més del guardó a la millor idea de negoci, els projectes finalistes podran accedir a un dels catorze premis DOEACT_UA 2017.

El programa inclou, a més, diferents tallers per al desenvolupament del talent. Com a novetat en aquesta quarta edició, hi haurà sessions sobre «Emprendre en equip» per a fomentar cooperació i el treball col·laboratiu, i «Emprendre amb big data i open data» per la Fundació Telefònica que presentaran una font important d'informació i noves oportunitats de negoci, propietat industrial i protecció de la creativitat per PADIMA i Models de Negoci pel CEEI d'Alcoi.

 

Inauguració

«DOEACT_UA: converteix en realitat el teu negoci» arrancarà el dimecres 1 de febrer a les 16.00 hores a la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer de la UA. L'acte inaugural serà a càrrec de Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants; Juan Luis Nicolau, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials; Sonia Tirado, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alacant, i Iván Sempere, president de FUNDEUN.

Vídeo presentació DOEACT_UA

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464