Saltar apartados

L'artista murcià Lidó Rico i l'investigador Javier Narciso compartiran taula demà dimarts 31 a DivulgArte

 

 DIVULGAR-TE_2

 

Alacant. 30 de gener de 2017

Ciència i Art tornen a donar-se la mà i tractar de trobar confluències juntes en la segona edició del Cicle Divulgar-te La Química i, dins d'ella, la Ciència dels Materials, és l'amfitriona per a demà dimarts 31, a les 20.15 hores, en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de la Universitat d'Alacant. Protagonitzaran la sessió l'investigador de la Universitat d'Alacant i doctor en Ciència dels Materials, Francisco Javier Narcís Romero, i l'artista murcià, Lidó Rico.

Javier Narcís, farà un recorregut per la Ciència dels Materials i Lidó Rico plasmarà la seua inquietud que no és una altra que arribar a l'ànima de les persones, per mitjà del treball amb aquests materials; ja ho va procurar en Genoarquitecturas, projecte on col·labora amb diversos neurocientífics, en el qual l'artista parteix de motles de diferents cervells humans reals, i Inestablos exposat en el MUA recentment.

María Blasco, directora del Centre Nacional de Recerques Oncològiques (CNIO), tancarà el pròxim 2 de juny el cicle, al costat de l'artista Luisa Pastor.

El cicle, coordinat per la tècnica de Comunicació de la UA per Marina Limiñana Gregori, sorgeix per a divulgar ciència, donar a conèixer recerca i formar en educació artística al públic, i amb la intenció d'impulsar vocacions científiques i artístiques.

 

Notícia relacionada:

María Blasco tanca la segona edició de Divulgar-te, que torna el dimarts a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de la UA

 

Facebook

JAVIER_NARCÍS2 LIDO_RICO2
El catedràtic de la UA Francisco Javier Narcís

L'artista Lidó Rico

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464