Saltar apartados

L'Aula de la Salut de la Seu Ciutat d'Alacant organitza un taller per a "aprendre a ser feliços"

 

Aula_SalutAlacant. Dimarts, 31 de gener de 2017

L'Aula de la Salut de la Seu Ciutat d'Alacant organitza el taller Aprenent a Ser Feliços, que s'impartirà demà dimecres 1 de febrer a les 18.30 hores en les instal·lacions de la seu al carrer de Sant Ferran, 40.

Coordinat per Adela Alonso, el taller serà impartit per María Ángeles Torres, psicòloga clínica de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (Departament de Salut Alacant-Hospital General), i serà presentada per Natalia Albaladejo, coordinadora acadèmica de Qualitat de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA.

Aquesta activitat pretén respondre a la pregunta «quins són els requisits de la felicitat?» Els organitzadors plantejaran diferents interrogants entorn d'aquesta pregunta principal i reflexionaran sobre si la resposta és «no tenir problemes ni sentir malestar; disposar de diners i béns materials per a fer el que vulguem, o que tot ens vaja bé en la vida». En les condicions socioeconòmiques actuals, és possible gaudir de la vida fins i tot en situacions adverses? Aquestes i altres preguntes similars serviran de base per a reflexionar en grup sobre els elements clau en el sofriment i malestar emocional que sovint patim. Adquireixen una importància especial en aquest tema les metes i valors personals, idees preconcebudes i prejudicis que configuren la visió que tenim del món i com ens hi posicionem diàriament, per a contribuir a ser els artífexs del nostre destí.

El taller està coorganitzat amb l'Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464