Saltar apartados

L'Obra Social La Caixa dóna quatre mil euros a la UA per a ajudar estudiants amb necessitats especials

 

Conveni_UA_Caixa

 

Alacant. Dimarts, 31 de gener de 2017

La directora d'institucions de CaixaBank a Alacant, Mar Torres, i la vicerectora de Planificació Econòmica, Mónica Martí, han subscrit aquest matí un acord per a la donació per part de l'Obra Social La Caixa de quatre mil euros que aniran destinats a estudiants amb necessitats especials. Fons que gestionarà el Centre de Suport a l'Estudiant (CAU), dependent del vicerectorat d'Estudiants i «es destinaran a la concessió d'ajudes a estudiants de la Universitat d'Alacant amb necessitats especials, siga per diversitat funcional o vulnerabilitat econòmica».

Aquest és el segon acord d'aquestes característiques entre l'Obra Social de La Caixa i la Universitat d'Alacant que l’any passat ja van col·laborar en un projecte d'inclusió social gestionat també pel Centre de Suport a l'Estudiant.

Mar Torres ha destacat que «l'acord que hem signat aquest matí respon als objectius de l'Obra Social La Caixa i per això és una bona notícia poder continuar col·laborant amb la Universitat d'Alacant per a fomentant la inclusió social».

Per la seua banda, la vicerectora de Planificació Econòmica, Mónica Martí, ha apuntat la «importància de disposar de mecenes externs a la Universitat per a col·laborar i ajudar a poder desenvolupar projectes i ajudes que redunden en benefici de tota la comunitat educativa i especialment dels estudiants amb més necessitats».

 

Notícies relacionades:

La Fundació La Caixa dóna 18 000euros per a desenvolupar un projecte d'inclusió d'estudiants amb discapacitat en la Universitat d'Alacant

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464