Saltar apartados

La Seu Universitària de la Marina acull una reunió dels defensors universitaris de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana

 

Reunion_defensors1 Reunion_defensors2

 

Alacant, 30 de gener de 2016

La Seu Universitària de la Marina va acollir dijous passat, 26 de gener, una reunió de tots els defensors universitaris de la universitats públiques de la Comunitat Valenciana. La sessió de treball va estar presidida per Cecilia Gómez, defensora universitària de la UA, que ha fet d’amfitriona.

El grup de defensors va ser rebut per Abel Cardona, alcalde de Benissa i municipi en què se situa la seu universitària des del 1998, i per la directora de la seu Concha Bru.

La jornada va començar amb una visita guiada a les instal·lacions de la seu de la mà de Miguel Louis Cereceda, l’arquitecte que va dissenyar la transformació de dues cases senyorials dels segles XVI i XVII per a convertir-les en una seu acadèmica.

En l’ordre del dia de la reunió es van tractar temes com el paper de la Sindicatura de Greuges en cada universitat valenciana, competències, reconeixement, i la relació dels defensors universitaris amb aquesta entitat. A més, es va fer una avaluació dels aprenentatges, les orientacions i els conflictes, i es van traçar línies de col·laboració possibles entre els defensors de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

 

Més informació sobre la Defensora Universitària de la Universitat d’Alacant.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464