Saltar apartados

La Seu Universitària de Petrer presenta el curs "INTEL·LIGÈNCIA APLICADA. Descobreix els secrets de l'èxit professional i personal"

 

Cartell_Intel·ligència_Aplicada

 

 

Alacant, 30 de gener de 2017

Del 2 de febrer al 16 de març, la Seu Universitària de Petrer (Jardins de l’Esplanada s/n) acollirà el curs “INTEL·LIGÈNCIA APLICADA. Descobreix els secrets de l’èxit professional i personal” trobada impartida per Fabián Villena, director de l’Institut d’Actituds Positives i professor en el Màster en Direcció de Màrqueting i Comunicació de la Universitat Politècnica de València.

Assumint que la capacitat intel·lectual no garanteix l’èxit professional ni personal, i després d’anys d’investigació en la recerca de les variables que comparteixen les persones d’èxit, l’objectiu principal d’aquest curs és desenvolupar les competències professionals més demandades en aquest nou paradigma laboral. A més, alineat amb les conclusions de Shawn Achor, professor i investigador durant més de 12 anys a Harvard, es facilitaran les eines per a augmentar la felicitat, ja que segons els seus estudis afirma: “L’èxit no dóna la felicitat, sinó que és la felicitat la que et condueix a l’èxit”.

Més informació i inscripció

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464