Saltar apartados

La Universitat d'Alacant llança la VI Convocatòria dels Premis IMPULS per a iniciatives empresarials innovadores i sostenibles

Nova modalitat per a projectes empresarials basats en la reutilització de dades obertes promogudes per estudiants o titulades i titulats
La setmana pròxima comencen els tallers ua:emprèn lab per a ajudar a preparar la documentació i consolidar les idees de negoci dels participants

PremiosImpulso_2017

 

Alacant. Divendres, 27 de gener de 2017

Amb premis de fins a trenta-dos mil euros es presenta la VI Edició dels Premis Impuls. Amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d'empreses, aquesta convocatòria premiarà les iniciatives empresarials més innovadores i sostenibles sorgides de la comunitat universitària.

Per primera vegada, els Premis Impuls permeten tres categories de participació. La primera, modalitat A, està dirigida a idees empresarials promogudes per personal docent i investigador (PDI), doctores i doctors o estudiants de doctorat l'objectiu dels quals siga l’explotació comercial de resultats de recerca de la Universitat d'Alacant. A més, aquests projectes hauran de tenir unes característiques tals que permeten la seua aprovació com a Empresa de Base Tecnològica (EBT) de la UA.

D'altra banda, la modalitat B es dirigeix a iniciatives empresarials que partisquen dels mateixos estudiants o titulades i titulats de la UA; i, com a novetat, la modalitat C es dirigeix a projectes basats en la reutilització de dades obertes promogudes també per estudiants o titulades i titulats.

El termini de presentació de les sol·licituds estarà obert del 2 de maig al 17 de maig de 2017.

Els Premis Impuls naixen en el marc del programa institucional ua:emprèn, promoguts per la Universitat d'Alacant i la Fundació Parc Científic d'Alacant de la Comunitat Valenciana (FPCA) com una mostra clara de la seua aposta per la innovació i la transferència de coneixement a la societat.

 

Tallers ua:emprèn lab

Dimarts pròxim, 31 de gener de 2017, comença el programa de tallers ua:emprèn lab per a preparar les candidates i candidats per a la seua participació en els Premis Impuls i orientar-los en la utilització i desenvolupament de totes les eines d'anàlisis per a conèixer la viabilitat de les propostes. Com a requisit, els interessats a participar en les modalitats B i C hauran d'assistir a tres de les sessions programades dins d'aquest itinerari formatiu. No obstant això, la participació està també oberta a membres de la comunitat universitària que, sense tenir un projecte concret, estiguen interessats en la temàtica d'emprenedoria.

En aquests tallers, que s'estendrà fins al mes d'abril, es treballaran diferents aspectes essencials per a la posada en marxa d'un projecte empresarial relacionats amb la generació d'idees, tendències de mercat i models de negoci, design thinking & lean startup, alertes legals i fiscals, finances, i presentacions d'alt impacte.

Programa i inscripció tallers ua:emprèn

Notícia relacionada

La UA i la Fundació Parc Científic d'Alacant premien tres projectes en la V Edició dels Premis IMPULS

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464