Saltar apartados

CONVOCATÒRIA A MITJANS DE COMUNICACIÓ - El rector i la consellera d'Habitatge faran demà la primera visita oficial a les obres d'ampliació del Campus i el Parc Científic d'Alacant

 

Alacant. 11 de gener de 2017

 

Data: 12 de gener de 2017

Lloc: zona d’ampliació del campus. Parc científic

Hora: 11:00 hores

Hi intervindran:

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant

María José Salvador, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana

 

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador faran la primera visita oficial a les obres del Parc Científic d’Alacant. La visita començarà a les 11 hores en l’edifici de Petrologia de la zona d’ampliació del campus (accés pel vial del Parc de Bombers). Després d’aquesta, es faran declaracions als mitjans.

Per part de la Universitat d’Alacant, formaran part de la comitiva el president del Consell Social, Francisco Gómez, la vicerectora d’Investigació, Amparo Navarro, el vicerector de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz, la secretària General, Esther Algarra Prats, la vicerectora d’Estudiants i Ocupació, Nuria Grané i  el director del Parc Científic d’Alacant, Joaquín Marhuenda.

Per part de la Conselleria, hi assistiran el director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo i el subdirector general de Mobilitat, Josep Llin.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464