Saltar apartados

La Universitat d'Alacant inicia les proves d'acreditació de valencià, amb exàmens al Campus i per primera vegada a Torrevella

Les proves es realitzaran del 17 al 20 de gener i permeten obtenir dos títols al mateix temps, l'avalat per totes les universitats valencianes i el de la Junta Qualificadora

 

Tallers_llengües1
Tallers_llengües2
Tallers_llengües3
Tallers_llengües4

 

Alacant. Divendres, 13 de gener de 2017

El Servei de Llengües, dependent del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant, realitzarà la setmana vinent les proves d'acreditació de valencià, del 17 al 20 de gener, unes proves que per primera vegada es duran a terme a Torrevella, a més de tenir lloc al Campus de Sant Vicent del Raspeig.

Les proves estan obertes a totes aquelles persones interessades en el nivell A2; i per a alumnes i exalumnes de la UA, alumnes dels cursos de valencià del Servei de Llengües, personal d'administració i serveis, i personal docent i investigador de la UA per als nivells B1, B2, C1 i C2.

El director del Servei de Llengües, Ferran Isabel, destaca la voluntat de la UA per a facilitar, a estudiants i societat en general, la possibilitat d'obtenir les seues acreditacions també a Torrevella, sense necessitat de desplaçar-se al Campus per a realitzar els exàmens. De la mateixa manera, Ferran Isabel incideix en el fet que, superant aquesta prova, s'obtindran dos títols al mateix temps, el de la UA, avalat per les totes les universitats valencianes, i el de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Els certificats del Servei de Llengües es poden aportar com a mèrits en les contractacions, les oposicions i els concursos de trasllat dins de la UA i en les diferents administracions públiques de l'àmbit lingüístic.

A més, aquest servei ha presentat la seua oferta de cursos de valencià per al primer semestre de l'any. Els cursos s'impartiran del 13 de febrer al 30 de maig, tant al Campus com a Torrevella i la data de preinscripció s'obrirà el pròxim 30 de gener, amb dues modalitats: semipresencials i no presencials.

L'oferta de cursos del Servei de Llengües inclou també una nova edició dels Tallers de Llengües, en els quals s'inclouen tallers d'introducció a diverses llengües i cultures estrangeres (rus, francès, italià, alemany i anglès) i un de llengua de signes, tots ells impartits en valencià i en les llengües corresponents, una iniciativa que ha tingut un gran èxit de participació en la seua primera edició.

 

Més informació

 

Notícies relacionades:

Llengües per a entendre'ns. Llengües per a conèixer(-nos)

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464