Saltar apartados

Un conveni entre la UA i el Sabadell permetrà als estudiants accedir a crèdits per a finançar els seus estudis

L’acord preveu facilitats de pagament per als estudis en el grau en Pilot Comercial i Operacions Aèries, màsters i estudis en l’estranger

 

Conveni_Sabadell_1
Conveni_Sabadell_2
Conveni_Sabadell_3
Conveni_Sabadell_4

 

Alacant. Dijous, 6 de juliol de 2017

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el director territorial del Banc de Sabadell, Jaime Matas, han rubricat aquest dijous un acord entre les dues entitats que permetrà als estudiants accedir a crèdits per a finançar els estudis en la institució alacantina.

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha manifestat que “l’acord amb el Banc de Sabadell ofereix als estudiants un producte que els permetrà finançar els estudis amb més facilitats a l’hora de fer un màster, estudiar a l’estranger o bé cursar el grau de Pilot Comercial a la Universitat d’Alacant”.

El director territorial de banc Sabadell, Jaime Matas, ha remarcat que “aquest acord contribueix a reforçar els llaços de col·laboració entre la nostra entitat i la UA, en aquest cas oferint facilitats de finançament als estudiants, i que també suposa la posada en marxa de projectes de caràcter cultural i social. Una de les nostres finalitats principals és donar suport a propostes que reforcen encara més el nostre vincle amb Alacant i la Comunitat Valenciana, on som un referent financer i on pretenem aprofundir més en la nostra presència a nivell social”.

Luis Miñano, d’European Flyers, ha valorat d’una forma molt positiva un acord que “servirà per a facilitar l’accés al grau de Pilot Comercial i Operacions Aèries que comença el pròxim mes de setembre a la Universitat d’Alacant”.

L’acord preveu que l’alumnat matriculat es puga beneficiar de l’acord a través de tres tipus de crèdits amb terminis de devolució d’entre 3 i 10 anys. Podran accedir a aquestes facilitats de finançament els estudiants del grau de Pilot Comercial i Operacions Aèries, els de màster i aquells que vulguen finançar els estudis a l’estranger.

En la primera opció, del grau de Pilot Comercial i Operacions Aèries, els estudiants tindran a la seua disposició un crèdit que finançarà el cost del programa, amb un termini de devolució màxim de 10 anys i una carència igual a la durada del curs, sense despeses de cancel·lació anticipada.

El crèdit per a estudis de màster ofereix les mateixes característiques, però amb un termini de devolució de 8 anys i el que s’ofereix per a finançar estudis en l’estranger servirà per a finançar les despeses de matrícula i residència durant l’estada, fins a un màxim de 18.000 euros, amb idèntiques característiques i un termini de devolució fins a 3 anys.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464