Saltar apartados

El rànquing de Xangai situa la UA en el top mundial en investigació turística

Els estudis d’Enginyeria Química i Química també destaquen en la classificació mundial d’universitats


shangaiAlacant. Dimecres, 12 de juliol de 2017

La Universitat d’Alacant apareix de manera destacada en el Rànquing Acadèmic de les Universitats del Món (ARWU) 2017, conegut com a Rànquing de Xangai. Les categories de Gestió Turística i Hotelera com també Enginyeria Química són les que acumulen unes dades millors en la classificació de les universitats del món amb més prestigi en l’actualitat.

El Rànquing de Xangai, situa a la investigació turística de la Universitat d’Alacant en el top mundial, entre les setanta-cinc millors institucions d’ensenyament superior en l’apartat de Gestió Turística i Hotelera. Però si l’anàlisi es fa des de la perspectiva de l’impacte de les publicacions científiques, la UA se situa la 12a del món.

Precisament, s’acaba de fer públic el fitxatge del catedràtic de Màrqueting de la Universitat d’Alacant, Juan Luis Nicolau, per part de Virginia Tech, la universitat americana líder en aquest camp d’investigació.

En l’apartat d’Enginyeria Química, la Universitat d’Alacant apareix entre les posicions 151-200 del rànquing i en l’apartat de Química, la Universitat d’Alacant se situa entre les posicions 301-400 del món. Altres matèries com Ciències Ambientals i Enginyeria apareixen entre els llocs 401-500.

El vicerector de Qualitat i Innovació Educativa, Francisco Torres, ha assenyalat que “per a la Universitat d’Alacant figurar en llocs tan destacats en una classificació de prestigi mundial com és el Rànquing de Xangai és una mostra del bon treball que es fa en el conjunt de la UA i, sens dubte, una forma d’incentivar-nos a seguir millorant en el dia a dia”.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464