Saltar apartados

Les universitats públiques renoven el conveni amb la Conselleria de Transparència per a l'estudi de la legislació valenciana des de l'accés a l'autogovern, la seua possible actualització i desenvolupament

L'acord té com a objectiu sistematitzar l'accés a tota la legislació perquè siga accessible

 

Convenio_Conselleria1
Convenio_Conselleria2
Convenio_Conselleria3

 

Alacant. Dijous, 13 de juliol de 2017

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha renovat el conveni amb la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx i la Universitat de València per a sistematitzar la producció normativa valenciana, durant l'exercici de 2017. L'objectiu d'aquesta col·laboració serà estudiar el panorama legislatiu valencià generat des de l'accés a l'autogovern per a plantejar la seua possible actualització i desenvolupament.

El rector de la Universitat d'Alacant i president de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes, Manuel Palomar, ha assegurat que «a través d'aquest acord les universitats estem treballant per a donar forma i aconseguir que tota la producció normativa que s'ha realitzat a la Comunitat des de la recuperació de l’autogovern siga accessible i, per tant útil, tant per a les institucions, com per a professionals i ciutadans en general».

Per la seua banda, el conseller Manuel Alcaraz, que ha signat aquest conveni juntament amb els rectors de les universitats públiques, ha remarcat que «es tracta d'un conveni que involucra totes les universitats públiques amb estudis de Dret i que servirà per a posar en valor i tornar accessible un treball realitzat durant dècades i que ara és de difícil accés».

Aquest conveni disposa d’una dotació econòmica de quaranta mil euros distribuïts amb deu mil euros per a cada universitat. En aquest sentit, es contribuirà a la sistematitzar la producció normativa valenciana amb la finalitat de facilitar l'ús, la consulta i l'aplicació pràctica en els diversos àmbits materials sobre els quals la Generalitat té competències. Per a fer-ho s'organitzaran activitats formatives i d’investigació, jornades, trobades, així com l'edició de publicacions.

Durant l'exercici de 2017, les entitats públiques beneficiàries duran a terme activitats d’investigació, formatives i de divulgació, adreçades totes cap al coneixement i la difusió per a la producció normativa valenciana, generada des de la recuperació de l'autogovern.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464