Saltar apartados

La Seu Universitària de Xixona presenta el curs d'estiu Planificació i Gestió del Turisme Rural

 

Turisme_ruralAlacant. Dimarts, 18 de juliol de 2017

El curs d'estiu Planificació i Gestió del Turisme Rural. Eines de Desenvolupament Local començarà demà dimecres, 19 de juliol, a la Seu Universitària de Xixona, amb un acte inaugural en el qual estaran presents Juan Llopis, vicerector de Relacions Internacionals, Raquel Huete, directora General de Turisme de la Generalitat Valenciana, Isabel López Galera, alcaldessa de Xixona, María Nuñez, regidora de Turisme i Promoció i Desenvolupament Econòmic, Rosa Arques, regidora de Cultura i el director del màster oficial de Desenvolupament Local i Innovació Territorial (DELEITE-UA), única titulació d'aquesta naturalesa a Espanya i que compleix deu anys.

Durant aquesta trobada, que es desenvoluparà al llarg de tres jornades, s'analitzaran i s’avaluaran accions i projectes de turisme rural i la seua relació amb el desenvolupament local, així com eines i estudis de casos vinculats a renovades possibilitats de destinacions. També es parlarà d'emprenedoria, habilitats socials i tècniques per a afavorir l'apoderament de joves, i, a més, es comptarà amb la representació de tres dels nou grups d'acció local que la Conselleria d'Agricultura va ratificar fa un parell de setmanes i que gestionaran fons europeus per al desenvolupament rural.

El programa inclou també activitats en les quals els agents del territori valencià analitzaran els nous reptes del mercat i les noves tendències de la demanda. En aquest sentit, hi participaran professionals tant de l'àmbit públic com del sector privat (empreses, associacions i col·lectius), que amb les seues aportacions i experiències enriquiran el desenvolupament del programa.

Aquest curs d'estiu està relacionat amb el màster de Desenvolupament Local i Innovació Territorial de la UA, en el qual participa la Facultat Filosofia i Lletres, el Departament de Geografia Humana i la delegació valenciana del Col·legi de Geògrafs, entre altres instàncies.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464