Saltar apartados

Una aplicació de la UA al servei d'educació i innovació en la formació de l'esport

El professor de la UA i director del projecte, Federico Carreres, ha presentat, juntament amb la directora del Servei d’Esports de la Universitat, Ana Echeveste, l’eina digital en la Diputació d’Alacant

PresentacionMVP1

 

Alacant. Dijous, 20 de Julio de 2017

La MVP Sport App –motivació i valors positius a través de l’esport–, és el nom d’aquesta iniciativa que sorgeix per a seguir millorant la qualitat de l’ensenyament esportiu i expandir una nova cultura de l’esport entre professionals de la matèria, en l’àmbit nacional i internacional.

L’aplicació ha sigut dissenyada per un equip interdisciplinari de professionals de les Ciències de l’Esport, l’Educació, la Psicologia i la Salut, dirigits pel professor de la Universitat d’Alacant, Federico Carreres.

Aquesta eina pionera en matèria esportiva permetrà als professionals dissenyar experiències d’aprenentatge innovadores, motivadores i d’alt impacte, tant en classes d’Educació Física com en la pràctica de qualsevol disciplina. La nova proposta de l’APP té un menú accessible i atractiu en el qual l’usuari podrà trobar els recursos necessaris per a impulsar aquesta cultura esportiva. L’aplicació es descarrega gratuïtament i té estratègies pràctiques, necessitats personalitzades i programes de formació d’educadors en línia, basats en el model de responsabilitat social i social, model d’ensenyament comprensiu de l’esport i de prevenció del dopatge.

El director del projecte i president de l’Associació MVP, Federico Carreres, ha assenyalat que amb aquesta iniciativa “tots compartim un mateix objectiu que és el d’inculcar actituds com el respecte, l’esforç, el lideratge i l’ajuda a un mateix i als altres”.

En aquest sentit, l’esportista olímpica María del Mar Jover ha volgut transmetre que l’esport és molt més que practicar una activitat física. “És créixer com a persona amb encerts i errors que fan seguir endavant i complir objectius i somnis”.

L’acte de presentació de l’aplicació, a la Diputació d’Alacant, ha tingut la presència del diputat d’Esports, Pascual Díaz, el director del projecte i president de l’Associació MVP, Federico Carreres, el director del departament d’Educació i Investigació Científica de l’Agència Espanyola per a la Protecció de la Salut en l’Esport, Jesús Garrido, com també de la directora del Servei d’Esports de la Universitat d’Alacant, Ana Echeveste, i l’atleta alacantina, olímpica en Riu 2016, María del Mar Jover.

PresentacionMVP2

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464