Saltar apartados

En el final de les PAU a la Universitat d'Alacant destaquen la Biologia, Química i Geografia com a exàmens voluntaris amb més alumnes

 

Alacant. 8 de juny de 2017

Els 528 estudiants que s'han matriculat per a realitzar la fase voluntària a la Universitat d'Alacant, dins de la Prova d'Accés a la Universitat (PAU), acaben aquesta vesprada a les 17.00 hores. Una mica més tard acabaran de tancar la PAU els prop de dos-cents professors d'universitat i institut que avaluaran els exàmens. Entre quinze i vint professors per tribunal es distribueixen els treballs de correcció per als onze tribunals repartits entre el campus de Sant Vicent del Raspeig i el de la UPV a Alcoi.

La directora del Secretariat d'Accés i Orientació Universitària, Mariola Molina Vila, confirmava que aquests dies de proves no hi ha hagut incidències més que les «normals, com pot ser una pèrdua d'etiquetes o alguna confusió de tribunal». El que sí que s'ha notat avui és «que més estudiants no s'hi han presentat, ja que solament els compten les dues millors notes i els alumnes han renunciat a fer més de dues assignatures en fase voluntària». Biologia, amb uns mil estudiants matriculats, Química, amb prop de 1.100 alumnes, i Geografia, amb 962 estudiants matriculats, són les assignatures de la fase voluntària amb major nombre d'examinats, segons ha declarat Mariola Molina.

La fase obligatòria en les PAU es va completar dimarts, dia 6, i durant el matí d'ahir dimecres, amb quatre matèries comunes: Castellà, Valencià, Llengua Estrangera i Història d'Espanya i la matèria de modalitat del Batxillerat cursat per l'estudiant. L'alumnat s'ha examinat de cinc matèries, tres de les quals, Llengua Castellana i Literatura II, Valencià: Llengua i literatura II i Història d'Espanya, són comunes per a tots; una quarta matèria és la primera llengua estrangera com a matèria obligatòria i sobre la qual han cursat, siga Anglès, Francès, Alemany, Italià o Portuguès, més una de les assignatures troncals generals de modalitats o itineraris. Aquestes són Matemàtiques II, Llatí II, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials II i Fonaments de l'Art II.

La preinscripció per als graus comença dilluns 12 de juny i es prolongarà fins al 7 de juliol pròxim. En el portal Estudia en la UA es troba la informació de tot el procés que s’hi ha de seguir.

Els resultats de les proves es publicaran el 16 de juny a partir de les 14.00 hores. En l'adreça web https://appweb.edu.gva.es/paseu/login.sec es poden seguir totes les qüestions que hi estan relacionades.


Notícies relacionades:

Els comentaris masclistes i xenòfobs del president de l'Eurogrup envers els països del sud, en el primer examen de les Proves d'Accés a la Universitat a la UA

El dimarts comença a la Universitat d'Alacant la Prova d'Accés a la Universitat amb 3.239 estudiants matriculats

 

SELECTIVITAT2017_5 SELECTIVITAT2017_6

Fotografies: Roberto Ruiz. Taller d'Imatge (FGUA)

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464