Saltar apartados

La Fundació Parc Científic d'Alacant se suma a la plataforma TuFinanziación per a la recerca de subvencions públiques i privades

 

SIGNA_CONVENI_PCA

D'esq. a dta. Antonio Maria Mestre, Carlos Mazón, Joaquín Marhuenda, Andrés Sevila

 

Alacant. Dimecres, 7 de juny de 2017

Gràcies a la signatura d'un nou conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç d'Alacant i TuFinanziación, les empreses de base tecnològica (EBT) adscrites al Parc Científic d'Alacant tindran accés a tota la informació sobre finançament públic i privat existent al mercat.

Amb més de 280 projectes gestionats, 68,9 milions d'euros aconseguits i 1.200 empreses assessorades, TuFinanziación es presenta com una eina que oferirà a les ETB subvencions o convocatòries tant públiques com privades que els puguen ser d'interès de manera totalment gratuïta, així com serveis de gestió d'ajudes i altres necessitats que puguen tenir les empreses.

L'acte, celebrat recentment a la Universitat d’Alacant, va comptar amb el director del Parc Científic d'Alacant, Joaquín Marhuenda; per part de la Cambra de Comerç d'Alacant, amb el director gerent, Carlos Mazón, i el secretari general, Andrés Sevila, i amb l'apoderat de TuFinanzación, Antonio María Mestre.

TuFinanziación

TuFinanziación és la plataforma web que reuneix tots els productes i serveis web que simplifiquen l'accés al finançament de pimes i autònoms. Posa a la disposició dels seus usuaris tota la informació sobre les diferents fonts de finançament existents en el mercat, acompanyat de guies, eines i autodiagnòstics que els permeten conèixer-se millor financerament.

Tot això amb l'assistència tècnica permanent d'un grup d'experts amb la finalitat d'obtenir el finançament públic o privat desitjat.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464